Ajka Távhő a környezetbarát kényelem !

Hírek


Távhő Ökocímke

A MATÁSZSZ a tavalyi esztendőben jelentős távhő imázsfejlesztő és szemléletformáló tevékenységbe kezdett, amelynek zászlóshajója a Távhő Ökocímke.

Az elmúlt idÅ‘szak egyeztetéseinek eredményeként mind a jogalkotó, mind a felhasználók irányába jelentÅ‘s eredményeket értünk el a TávhÅ‘ Ökocímke és annak üzenetének megismertetése terén. Tevékenységünk eredményeként a kormány részérÅ‘l elfogadott Energia- és Klímatudatossági Cselekvési Terv tartalmazza, hogy a â€žmegújuló energiaforrást hasznosító távhÅ‘rendszerek bÅ‘vítése és az új távhÅ‘rendszerek kiépítése érdekében szükséges a távhÅ‘ pozitív megítélésének növelése, amelyek érdekében elengedhetetlen a fogyasztók megfelelÅ‘ informálása (például TávhÅ‘ Ökocímke segítségével)”. A TávhÅ‘ Ökocímke kormányzati szinten egyértelműen a távhÅ‘ piacbÅ‘vítését elÅ‘segítÅ‘, hatékony lakossági szemléletformálási eszközként jelenik meg.

audemars piguet replica watches

Hisszük, hogyha minél több ember számára tesszük lehetővé, hogy a Távhő Ökocímkén keresztül megismerhesse a távhőszektorban történt változásokat (energiahatékonysági és megújuló energiás fejlesztések) és a távhő valódi értékeit (kényelmes, biztonságos, környezetbarát), akkor felelősen teszünk azért, hogy a jövőben egy bővülő távhőszolgáltatás biztosíthassa minél többek otthonának melegét.

Tisztelettel: MATÁSZSZ
Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége