Ajka Távhő a környezetbarát kényelem !

Hírek


Videó: Távhő Ökocímke

A MATÁSZSZ a tavalyi esztendőben jelentős távhő imázsfejlesztő és szemléletformáló tevékenységbe kezdett, amelynek zászlóshajója a Távhő Ökocímke.

Az elmúlt időszak egyeztetéseinek eredményeként mind a jogalkotó, mind a felhasználók irányába jelentős eredményeket értünk el a Távhő Ökocímke és annak üzenetének megismertetése terén. Tevékenységünk eredményeként a kormány részéről elfogadott Energia- és Klímatudatossági Cselekvési Terv tartalmazza, hogy a „megújuló energiaforrást hasznosító távhőrendszerek bővítése és az új távhőrendszerek kiépítése érdekében szükséges a távhő pozitív megítélésének növelése, amelyek érdekében elengedhetetlen a fogyasztók megfelelő informálása (például Távhő Ökocímke segítségével)”. A Távhő Ökocímke kormányzati szinten egyértelműen a távhő piacbővítését elősegítő, hatékony lakossági szemléletformálási eszközként jelenik meg.

Hisszük, hogyha minél több ember számára tesszük lehetővé, hogy a Távhő Ökocímkén keresztül megismerhesse a távhőszektorban történt változásokat (energiahatékonysági és megújuló energiás fejlesztések) és a távhő valódi értékeit (kényelmes, biztonságos, környezetbarát), akkor felelősen teszünk azért, hogy a jövőben egy bővülő távhőszolgáltatás biztosíthassa minél többek otthonának melegét.

Tisztelettel: MATÁSZSZ
Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége


Ügyfélszolg:

8400 Ajka,
Móra Ferenc utca 26.
Telefon: 88 312-989
munkaidőben

Ügyelet:

Telefon: 88 312-396
00:00 és 24:00 között
hiba bejelentése