Ajka Távhő a környezetbarát kényelem !

Hírek


Kisebb hőveszteség, egyéni szabályozás új beruházásunk révén

Csökkenti a fűtési rendszer hőveszteségét és a felhasznált elektromos energia mennyiségét az a beruházás, amelyet az Európai Unió támogatásával hajtunk végre. Ennek eredményeként kevesebb üzemzavarra is számíthatnak a felhasználók. A program 2014.12.31-ig befejeződött.

Ajkán 7000 lakás tulajdonosa, és 364 nem lakossági fogyasztó veszi igénybe a távfűtési szolgáltatást. A város lakosságának 70 százaléka kapja a fűtést és a meleg vizet a távhőrendszerből.

A projekt keretében 21 lakóépületben helyeztünk el távfelügyeleti rendszerrel irányítható felhasználói hőközpontot, amely három korábbi szolgáltatói egység működését váltotta fel. A beruházással jól vezérelhető, az egyéni igények szerint szabályozható rendszer jött létre. A fejlesztéshez több mint 73 millió forint támogatást kapunk az Európai Uniótól, ami a teljes összeg 50 százaléka. Az utóbbi időben gyakran érkezik panasz arra, hogy a jelenlegi vezetékek burkolata sérült, nem tartja megfelelően a hőt. Ezért az energiaellátását korszerű, kis hőveszteségű, előreszigetelt vezetékekkel végezzük majd el.


Ügyfélszolg:

8400 Ajka,
Móra Ferenc utca 26.
Telefon: 88 312-989
munkaidőben

Ügyelet:

Telefon: 88 312-396
00:00 és 24:00 között
hiba bejelentése